Ga zeker het nieuwe pokémon center checken en test ook de trading-machine ma ;p Normaal gezien gank een van dees dage ook de kelder-verdieping make en ok het 2e poortje op de boveverdieping veu te battle. Ik ben ook al eens ant denke geweest om een market te make mee potions, pokéballs en TM's die ge dan kunt kope mee XP. (jeej commandblocks!)
Ik heb ook juist geleze op de site van pixelmon da er ne nieuwe update uit is mee allemaal nieuw dings, ma er zitte nog een paar gevaarlijke bugs in en omdak nie wil da iemand al zen pokémon kwijt is gank nog wachte mee de server te update. Dan geefk elle ok een bestandje om te updaten. Denkt er ook aan da der binnekort ne hoop pokémons gaan bijkome, ze gaan probere zo snel mogelek de eerste generatie er helemaal in te krijge.

In de nieuwe versie zijn er eindelijk zubats en golbats die nie verdwijne. Ook is het spawning-systeem gewijzigd en kunne pokémons nu ook onder de grond spawne (wa da best wel kut is mee die agressive mobs, ge moet ma zien wa gelle het liefst hebbe dan, geen mobs of toch wel voor xp en te enchante... Ge lat maar iet wete op skype). Ma blijkbaar kan ik die instellinge redelijk aanpasse daarvan.
Ge hebt nu ook ne battle-camera, wa da just is weetk ok nog nie, ma ik denk da ge nu uw pokémons ga kunne zien terwijl ze vechte (al een heel verbetering!). En nu geeft da ook de mogelijkheid om battle animations in de mod te steke (!) wa dus echt wel vet is! 
Ook hebbe ze het battle-systeem (eindelek) aangepast, nog wa fixe veu trading en de pokédex (tis te hope da we dieje nu wel kunne opene op de server) en nog ne hoop andre fixes.

Dan als leste, ne blik op de toekomst :p
Het spawning system wordt drastisch gewijzigd, dus nu ga het beter uitkome mee pokémon die in water spawne, of in de lucht enz...
Nu da ze ook battle-animations (dus da ge aanvalle kunt zien) in de mod gaan steke, gaan ze een standaard bewegingspatroon make veu elke pokémon, zo bijv linker poot opheffe, mond ope doen... Zoda ze zowe die aanvals kunne programmere, anders moeste ze per aanval en per pokémon iet nieuw make....
En, wa da kik heel goe vind, ze zijn nu een groepke van 4-5 man aant opleide om te helpe code veu de mod (moeste ge het nie wete, da is ne groep van 20 man veu dieje mod te make eh).

Da wast, as ge vrage hebt of ge wilt iet zegge da moet verandere op de server, skyped ma eh!


Leave a Reply.